Passiflora
  • DeDiggel_huisjes5.JPG

Virtuele zomer4daagse

Fit bij Talant organiseerde een virtuele zomer4daagse zodat wij ondanks het coronavirus toch met elkaar konden wandelen.

Vanaf 22 juni startte de virtuele zomer4daagse. Via deze wandel vier daagse konden wij toch nog samen met elkaar verschillende wandeltochten maken.

Elke week liepen wij één route van 5 km, je mocht zelf bepalen waar en wanneer je liep maar we moesten natuurlijk wel de richtlijnen van het RIVM waarborgen. Daarnaast hadden wij als taak om elke week onze route te delen met een aantal foto's, deze foto's werden gedeeld via de facebook pagina van fit bij talant.  Vanaf onze dagbesteding locatie konden wij een mooie route om het Heide meer wandelen, lekker tussen de natuur. Als het nou wel of geen mooi weer was, iedereen genoot ervan en werd er met veel plezier  gewandeld. Vandaag liepen wij de laatste wandeltocht hierbij hadden wij een pauze bij Brasserie De Stal waar er gezamenlijk wat gedronken is om de zomer4daagse op een leuke manier af te sluiten. Bij terugkomst op de dagbesteding werden wij verrast met een medaille en rozen, wat genoten wij hier allemaal van!

Deze Virtuele zomer4daagse is zeker voor herhaling vatbaar.